BEWEGEN VANUIT RUST & VERTROUWEN

Het ondersteuningsjaar is een jaar waarin we zullen zakken naar diepere lagen in onszelf. We zullen niet werken met een doel, richting of een ‘moeten’. Juist door te zijn, door toe te laten en te ademen met wat er is mag open gaan wat open wil gaan, ervaren worden wat ervaren wil worden. Het vergt moed om vanuit deze innerlijke houding je vrouwelijk leiderschap te leven. Om te vertrouwen op de innerlijke stroom die er vanzelfsprekend is. Zoals een bootje met de stroom van de rivier meedrijft, mogen we vertrouwen dat we in het bootje mogen gaan zitten en ons voort mogen laten drijven.

Ook als de energie vastzit, ook als er noten te kraken zijn, als we grenzen mogen stellen en ‘nee’ mogen zeggen. Ook dan mogen we leren vertrouwen dat we mogen zijn met alles wat er is. Dat we beknellende oordelen vrij mogen geven en alle delen in onszelf welkom mogen heten, in een veilige bedding en met vertrouwen in de cirkel.

Dit ondersteuningsjaar bestaat uit twee weekenden en een volle dag in een yurt in Vorden. Een prachtige locatie waar we tevens zullen slapen. We zullen sharen, visualiseren, opstellen, magie ontdekken en liefdevolle rituelen doen. Het zullen dagen zijn dat we ons gedragen voelen door een veld van verbondenheid en vrouwelijke energie.

Overzicht praktische zaken:

De kosten voor het ondersteuningsjaar inclusief overnachten en Zoomcalls bedraagt €759,- dit betrag is exclusief eten.

LIVE DAGEN
– najaar: zaterdag 16 en zondag 17 nov. 2019
– midwinter: zaterdag 21 dec. (middag en avond)
– voorjaar: zaterdag 18 en zondag 19 april 2020

ONLINE MOMENTEN

– Online filmpjes over de kleine arcana van het Tarotspel wat Willemijn Bijl heeft ontwikkeld
– 7 Zoom calls op dinsdagavond van 20 tot 21 u op de volgende data:

Data:

8 oktober 2019
5 november
3 december
4 februari 2020
3 maart
7 april
5 mei