Leiderschap is richting geven, ruimte creëren en grenzen stellen. Leiderschap is zijn wie je bent, blijven staan als het zwaar wordt. Jezelf bevragen zodat je on track blijft. Wanneer jij het instrument bent voor verandering, is een blinde vlek een richtingaanwijzer, een crisis een aanleiding tot ontwikkeling en weerstand een mogelijkheid om tot de kern te komen.

Weet dat wie in het licht gaat staan, naast kracht ook haar schaduw ontmoet. Dat wie bewuster wordt, naast inzichten juist ook onbewuste zaken tegenkomt. Dat wie voluit wil leven juist ook dingen zal ervaren die haar weerhouden voluit te leven. Wanneer je tegen belemmeringen (in jezelf of in de wereld) aanloopt, wanneer je merkt dat je niet in je kracht zit, is het tijd om te vertrouwen op je binnenwereld. Want naast dat het onbewuste de bron is van je persoonlijke geschiedenis, is het ook een bron van liefde en vormt het een directe toegang tot antwoorden, heling van (pijn)patronen en leiderschap. Elke crisis is een verhulde groeispurt.

Persoonlijk leiderschap is de sleutel om datgene te doen wat in overeenstemming is met wie jij bent. We helpen je volgende stappen te zetten en je belangrijkste asset als prioriteit te stellen. Want je belangrijkste asset, dat ben jij zelf. In coachingstrajecten en individuele trajecten, raken we binnen korte tijd aan de essentie. Vanuit die kern brengen we een duurzame beweging tot stand.

Er zijn op dit moment trajecten te volgen bij Willemijn Bijl, Chantal van de Kragt en Dymphie Peeters. Ieder met haar eigen kunde en invalshoek.

Willemijn Bijl werkt met opstellingen, archetypen, trance-werk en hypnotherapeutische technieken. Eventueel, als er behoefte aan is, kunnen we werken met de archetypen en symbolen uit het tarot deck: Vrouwelijke Leiderschap, voor alle vrouwen.

Chantal van de Kragt werkt met massage, aanraking en zijn met wat er is. Via ontspanning en het toestaan van gevoelens, kunnen ladingen die vast zitten in het fysieke systeem vrij komen en geheeld worden.

Dymphie Peeters werkt met expressie, stemvorming en trilling. Via geluid en het uiting geven aan wat gevoeld wordt, komt er ruimte om conditioneringen af te leggen, beweging te brengen in dat wat vast zit en een vrijer mens te worden.

Neem contact op