Willemijn: “Ik geloof in wie wij kunnen zijn zonder ballast en beknellende aannames. Echt leiderschap komt van binnenuit. De sleutel daartoe ligt in ons onderbewuste. Hier liggen de parels, drijfveren en de soevereiniteit om te groeien in ons persoonlijk leiderschap. Om inzicht te krijgen in het onbewuste heb ik me gespecialiseerd in psychische processen, archetypische inhouden, zingeving en rituelen. Op dit moment ben ik bezig twee projecten: het boek ‘Moeder & Minnares; roman over liefde, lust en vrouwelijk leiderschap’ en een Tarotspel dat de vrouwelijke weg weergeeft.

“Ik zet alles in om jou met kennis, liefde en resultaat te begeleiden, in groepsverband, leiderschapstrajecten, therapie & coaching, door te schrijven en door altijd in beweging te zijn. Want uiteindelijk is het het innerlijk proces waar alle schoonheid en rijkdom uit voortvloeit.”

Willemijn is (hypno)therapeut, religiewetenschapper, coach en systeemwerker. Zij heeft zich via verschillende opleidingen gespecialiseerd in lichaamswerk, dans, opstellingen, trance en rituelen. Haar eigenwijsheid zorgt voor een sprankelende ontmoeting waarin je wordt uitgenodigd buiten bestaande kaders te treden en te worden wie je bent.

Willemijn heeft onder andere als coach vrouwelijk leiderschap leiderschapstrajecten begeleid voor adviesbureau Twynstra & Gudde, de Landelijke Politie en de SSR.

Chantal: “Ik help mensen verbinding te maken met zichzelf, elkaar en het leven zelf. Ontdekken wat wakker wil worden in jou. Middels natuur, stilte, voeding, aanraking en beweging.

Allerliefst ben ik samen op ontdekkingstocht. Om te herinneren wie we in essentie zijn: puur, mooi, liefdevol, licht en vol potentieel. Want ik geloof in een wereld waarin we met elkaar verbinden en samen leven vanuit ons hart. Waarin we ons moeiteloos, vrijelijk en spontaan bewegen en onszelf kunnen uitdrukken. Ik geloof in een wereld waarin we genieten van de overvloed van het leven. Waarin we trouw zijn aan onszelf en vanuit onze natuurlijke talenten en kwaliteiten als vanzelf en moeiteloos bijdragen aan elkaar.

Ik help je thuis te komen bij jezelf. Je prettig te voelen in je eigen lichaam, alles gevoelens en sensaties te verwelkomen. Om vanuit de verbinding binnen, de verbinding naar buiten te maken. Met het leven dat je wenst en creëert. Door te luisteren naar je innerlijke kracht en levensenergie. Van nature zoekt deze energie altijd naar groei, balans en verbinding. Ik help je te leren vertrouwen op deze stroom.

Met mijn brede professionele achtergrond en grote dosis persoonlijke ontwikkeling en levenswijsheid, bedien ik het hoofd (denken, intelligentie), hart (weten, verlangens, gevoelens), lichaam (wijsheid, welzijn, vitaliteit, gezondheid, energie) en spirit (zielsmissie, purpose, betekenisgeving). Weet je welkom.”

Chantal is sociaal psycholoog, trainer, masseur en lichaamsgericht coach. Zij heeft zich toegelegd op de helende kracht van het zijn. Chantal weet als geen ander uit te nodigen je drijfveren en innerlijke wereld te onderzoeken en alles wat daarin naar boven komt welkom te heten. Ook de zaken in onszelf die we aanvankelijk niet zo fijn vinden. Ze heeft onder andere gewerkt bij trainersbureau van Harte & Lingsma, de FC de Krachtpatsers en Alfabeeld organisatie ontwikkeling.

Contact