Willemijn: “Ik geloof in wie wij zijn zonder ballast en beknellende aannames. Echt leiderschap komt van binnenuit in verbinding met jezelf. Elke vrouw heeft haar eigen taal en haar eigen manier om in contact te komen met haar bron. En toch zijn er ook algemene wegen en vaardigheden om naar diepere gronden in jezelf te reizen. De sleutel daartoe ligt in je binnenwereld. Hier liggen parels, drijfveren en de soevereiniteit om te groeien in persoonlijk leiderschap. Om te worden wie je bent. Het vraagt moed en elke keer weer een keuze om je schaduw in de ogen kijken en dat wie je dacht dat je was, los te durven laten. Hoe vaker je deze keuze maakt, hoe meer je groeit; in bewustzijn, als mens en als de persoon die je bedoeld bent te zijn.

Om inzicht te krijgen in het onbewuste heb ik me gespecialiseerd in vrouwenwijsheid, het thema ‘lichaam & geest’, psychische processen, archetypische inhouden en zingeving. Ik ben religiewetenschapper, ritueel begeleider, (hypno)therapeut, coach en systeemwerker. Via verschillende opleidingen heb ik mij toegelegd op lichaamswerk, dans, opstellingen, trance en rituelen. Twee projecten zijn inmiddels afgerond: het boek ‘Moeder & Minnares; roman over liefde, lust en vrouwelijk leiderschap’ en een Tarotspel dat de vrouwelijke weg weergeeft.

Door de diepte van ervaringen op te zoeken, te voelen en doorvoelen en me steeds weer af te stemmen op mijn eigenwijsheid, is er een eigen beweging, een eigen manier ontstaan waarmee ik groepen en mensen begeleid. Het is de integratie van wie we zijn en de ervaring van het geheel dat ons mens maakt: met alles wat we gewaar worden, wat we denken, waar we in geloven, wat we voelen en wat we ervaren in ons lichaam. Het is juist dat innerlijke proces dat zich telkens opnieuw mag ontvouwen, bewust worden en onderzoeken waar alle schoonheid en rijkdom uit voortvloeit, zonder einddoel of haast een ervaring mag zijn.”

Willemijn heeft onder andere als coach vrouwelijk leiderschap leiderschapstrajecten begeleid voor adviesbureau Twynstra & Gudde, de Landelijke Politie en de SSR.

Chantal: “Ik help mensen verbinding te maken met zichzelf, elkaar en het leven zelf. Ontdekken wat wakker wil worden in jou. Middels natuur, stilte, voeding, aanraking en beweging.

Allerliefst ben ik samen op ontdekkingstocht. Om te herinneren wie we in essentie zijn: puur, mooi, liefdevol, licht en vol potentieel. Want ik geloof in een wereld waarin we met elkaar verbinden en samen leven vanuit ons hart. Waarin we ons moeiteloos, vrijelijk en spontaan bewegen en onszelf kunnen uitdrukken. Ik geloof in een wereld waarin we genieten van de overvloed van het leven. Waarin we trouw zijn aan onszelf en vanuit onze natuurlijke talenten en kwaliteiten als vanzelf en moeiteloos bijdragen aan elkaar.

Ik help je thuis te komen bij jezelf. Je prettig te voelen in je eigen lichaam, alles gevoelens en sensaties te verwelkomen. Om vanuit de verbinding binnen, de verbinding naar buiten te maken. Met het leven dat je wenst en creëert. Door te luisteren naar je innerlijke kracht en levensenergie. Van nature zoekt deze energie altijd naar groei, balans en verbinding. Ik help je te leren vertrouwen op deze stroom.

Met mijn brede professionele achtergrond en grote dosis persoonlijke ontwikkeling en levenswijsheid, bedien ik het hoofd (denken, intelligentie), hart (weten, verlangens, gevoelens), lichaam (wijsheid, welzijn, vitaliteit, gezondheid, energie) en spirit (zielsmissie, purpose, betekenisgeving). Weet je welkom.”

Chantal is sociaal psycholoog, trainer, masseur en lichaamsgericht coach. Zij heeft zich toegelegd op de helende kracht van het zijn. Chantal weet als geen ander uit te nodigen je drijfveren en innerlijke wereld te onderzoeken en alles wat daarin naar boven komt welkom te heten. Ook de zaken in onszelf die we aanvankelijk niet zo fijn vinden. Ze heeft onder andere gewerkt bij trainersbureau van Harte & Lingsma, de FC de Krachtpatsers en Alfabeeld organisatie ontwikkeling.

Contact